Mijn winkelwagen

Spieren

7 Item(s)

Lijst  Rooster 

Stel een Aflopende Directie in
 1. Equi Green Muscle Cream 1KG

  Diepwerkende spierbalsem ter verzorging van gevoelige en vermoeide spieren na (intensieve) prestaties.

  Heeft een verlichtende werking bij stramme, stijve spieren of reuma-achtige verschijnselen. Bevordert een doelmatig zuurstoftransport. Heeft een goede invloed op de bloedcirculatie en helpt het melkzuurgehalte in bloed en spieren te verlagen.

   

  Toepassing:

  Direct na een geleverde prestatie de plaatsen op de huid, waaronder de gevoelige spieren en pezen zich bevinden, ruimschoots met crème inmasseren en dit zo nodig gedurende 2 á 3 dagen tweemaal per dag herhalen.

   

  Samenstelling:

  Aqua (deionised water), Cetyl Alcohol, Arachis Hypogaea, White oil (pharma), Camphor, Ceteareth-6 (and) Stearyl Alcohol, Propylene Glycol, Vetalcoholethoxylaat (25EO), Populus Nigra, Polysilicone-7, Methyl Salicylate, Boric Acid, phenoxyethanol, methylparaben, butylparaben, ethylparaben, isobutylparaben.

  Poplar Creme

  Meer Informatie

 2. Vitamine E Plus 1KG

  Perfecte ontwikkeling en ondersteuning van de spieren en vruchtbaarheid!
   
  Aanvullend diervoeder voor paarden.
  Vitamin E Plus is een uitgebalanceerde plus voeding met Vitamine E, Lysine en Selenium. Dit zijn belangrijke voedingstoffen voor de ondersteuning van spieren, weerstand en vruchtbaarheid.
  Vitamin E Plus bevat tevens Dextrose voor de benodigde directe energie die nodig is om spieren op te bouwen en te onderhouden.
  Vitamin E Plus is erg smakelijk waardoor het paard het makkelijk opneemt. Ideaal inzetbaar bij (jonge) paarden in training of fokpaarden. Ook zeer geschikt als aanvulling voor paarden in stressvolle situaties.
   
  Gebruik Vitamin E Plus voor extra ondersteuning en ontwikkeling voor optimale groei en prestaties in de sport en fokkerij.
   
  Uitstekend geschikt voor:
  • Jonge paarden in training
  • Dekhengsten
  • Merries ter voorbereiding van de dracht
  • Opgroeiende veulens of jonge paarden
  • Wedstrijd- en werkpaarden
   
  Voederadvies
  Laat zich gemakkelijk mengen met alle voedersoorten.
  10 gram per dag.

  Meer Informatie

7 Item(s)

Lijst  Rooster 

Stel een Aflopende Directie in