Mijn winkelwagen

Huid en haar

11 Item(s)

Lijst  Rooster 

Stel een Aflopende Directie in
 1. Dazen Weg (Insectenspray) 500ML

  Uitsluitend leverbaar in Nederland!

  Dazen Weg; weert insecten als geen ander!


  Dazen Weg
  wordt toegepast voor het (in de open lucht) beschermen van paard en ruiter/amazone tegen insecten (vliegen, muggen, dazen, wespen en horzels) en teken. Dazen Weg is 100% biologisch afbreekbaar, is gegarandeerd dopingvrij (gecertificeerd) en is 6 uur lang werkzaam.

  Gebruik:

  Recreatief - Paard insprayen van een afstand van 20 tot 40 cm. (niet onder zadel/zadeldek). Product kan ook worden ingewreven met een speciale doek of spons, bijv. op het hoofd of bij schrikachtige paarden. Vermijd contact met de ogen en andere slijmvliezen. Spray vooral goed op de borst, hals, buik en achterhand. Bij zweetvorming behandeling herhalen om werkingsduur te verlengen. Afhankelijk van inspanning circa 3 uur werkzaam. 

  Weide Paard insprayen van een afstand van 30 tot 40 cm. Product kan ook worden ingewreven met een speciale doek of spons, bijv. op het hoofd of bij schrikachtige paarden. Vermijd contact met de ogen en andere slijmvliezen. Spray vooral goed onder de buik en op de hals. Kan in combinatie met vliegendeken gebruikt worden. Afhankelijk van de weersomstandigheden, bijvoorbeeld bij regen behandeling herhalen voor verlenging van de werkingsduur. Circa 4 tot 6 uur werkzaam.

  Competitief - Paard insprayen van een afstand van 20 tot 30 cm. (niet onder zadel/zadeldek). Spray vooral goed op de borst, hals, buik en achterhand. Product kan ook worden ingewreven met een doek of speciale spons, bijv. op het hoofd of bij schrikachtige paarden. Vermijd contact met de ogen en andere slijmvliezen. Bij intensief werk is de spray maximaal 1 uur werkzaam. Bij intensief werk (veel zweetvorming), behandeling na 20 minuten herhalen om werkingsduur te verlengen.

  Ruiter/Amazone - Onbedekte lichaamsdelen insprayen van een afstand van 20 tot 30 cm. Vermijd contact met de ogen en andere slijmvliezen. Afhankelijk van de inspanning blijft de spray enkele uren werkzaam.

  Toelating: Biocide (zie RUB lijst CTGB).
  Uitsluitend leverbaar in Nederland.

  Getest in de praktijk en goedbevonden!

  Dazenval TaonX Eco
  Atex zzimply, zimply, atex spray, daas spray, atex daas spray

  Meer Informatie

 2. Glitter Spray Horse 250ML

  Sterrenglans!
  Maakt uw paard betoverend mooi!

  Zorgt al na slechts een aantal keer sprayen voor een prachtige glittering / schittering op uw paard.
  Geschikt om sjablonen mee te spuiten.

  Gebruiksaanwijzing:
  Gelijkmatig aanbrengen en laten opdrogen.
  De fijne glitterdeeltjes kun je makkelijk met een borstel verwijderen.

  Opmerking: Glitter Spray is huidvriendelijk.
  Glitter Spray bevat géén chemische grondstoffen, alcohol of lijmstoffen.

  Klik hier om sjablonen te downloaden.

  Meer Informatie

 3. Liberate lotion

  Liberate lotion werd bereid ter verzorging van manen en staart van paarden en pony's. Voortvloeiend uit liberate crème is liberate lotion een topproduct in zijn genre, de lotion is gemakkelijk aan te brengen en dringt diep door in de huid waardoor een intensieve werking verzekerd wordt. Gebruik ook de liberate crème voor een langduriger werking. Meer Informatie

  Normale prijs: € 39,95

  Actieprijs € 24,95

 4. Verstuiver voor flacon

  Verstuiver voor flacon Meer Informatie

  Normale prijs: € 1,50

  Actieprijs € 1,00

 5. Horzelmesje RVS plastic handv.

  Horzelmesje RVS plastic handv. Meer Informatie

  Normale prijs: € 5,95

  Actieprijs € 3,95

 6. Rapide Sweet Itch Balsem 250 ml

  De Eczema balsem van Rapide is een verzorgende en verzachtende balsem die het schuren en irriteren van staart en manen als gevolg van insectenbeten helpt te voorkomen. Het kalmeert de geprikkelde huid en verzacht de schrale en kalende plekken. Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Gebruiksaanwijzing: Bij de eerste tekenen van schuren direct de betreffende plaatsen ruimschoots insmeren en gedurende enkele dagen 2 maal per dag herhalen. Meer Informatie

11 Item(s)

Lijst  Rooster 

Stel een Aflopende Directie in